اخبار فناوری فوری

اخبار فوری و لحظه ای فناوری ایران و جهان از 60 منبع معتبر داخلی و خارجی

اخبار فناوری فوری

اخبار فوری و لحظه ای فناوری ایران و جهان از 60 منبع معتبر داخلی و خارجی

تولید نگهدارنده مواد غذایی از پوست سبز پسته



محققان دانشگاه تربیت‌مدرس تهران موفق شدند از ترکیبات مفید موجود در پوست سبز پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی استفاده کنند؛ ضمن آنکه این دستاورد در صنایع بهداشتی و آرایشی قابل بهره‌برداری است.

به گزارش ایسنا، پوست سبز خارجی پسته حدود 10 درصد وزن آن را تشکیل می‌دهد. این میوه سالانه به ‌صورت انبوه در کشور تولید می‌شود و از سوی دیگر طبق گزارش‌های سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد، ایران در سال 2013 به‌ عنوان بزرگترین تولیدکننده‌ پسته در  جهان معرفی شد.

ادامه خبر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.